Försäkringsmäklarna Lundgren Lycksele AB

 

Försäkringsmäklarna bildades 1994 under namnet Försäkringsmäklarna Tossman och Lundgren AB och namnändrades 2016 till Försäkringsmäklarna Lundgren Lycksele AB, då Olov Lundgren blev ensamägare av företaget.

 

Och from 2020-01-01 tillhör vi Faval AB, ett förmedlarföretag i Umeå som vi ända sedan starten haft ett nära samarbete med. 

Faval AB är huvudägare men Olov Lundgren har fortfarande kvar en del av sitt ägande och tillsammans med Faval kommer vi att driva företaget framåt.


Vi jobbar som konsulter inom all typ av Sakförsäkring/Åkeriförsäkring och våra kunder är företag, föreningar, kommuner, organisationer etc. och vi samarbetar med de flesta svenska försäkringsbolag samt ett antal utländska. 


Som kund hos oss får du förutom hjälp med upphandling och skötsel av dina försäkringar, även hjälp vid skadereglering.    

 
Vår personal har mycket lång erfarenhet av försäkring både som anställda hos försäkringsgivare samt drygt 20 år inom förmedlarbranschen.

 
Vi uppfyller självklart de krav som branschen kräver när det gäller utbildning och certifiering. Registrering i Bolagsverket, tillstånd av Finansinspektionen och Licensiering via Insuresec. 


Vår marknad ligger i huvudsak i Västerbotten men vi har med åren även byggt en kundstock runt om landet.


Vad kostar det att anlita oss?
Det medför inga extra kostnader för er som kund att använda Försäkringsmäklarna, vi som försäkringsförmedlare får vår ersättning direkt från försäkringsbolagen. Premien är densamma om försäkringen köps direkt från försäkringsbolaget eller via oss. 
 
Vi är ett personligt förmedlarföretag som håller en hög servicegrad och är alltid anträffbara!

 

Besök oss

Storgatan 36
921 31 Lycksele

Kontakta oss

Telefon 0950 - 105 55
info@lundgrenlycksele.se

Öppettider

Vardagar 08.15 - 16.30
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Dela vår sida


Information om cookies